Plas protesta me parrullat: “O Rama kur e ke në fyt nga do i kthesh sytë?”

Ka filluar sot protesta e paralajmeruar nga Partia Demokratike perpara parlamentit.

Qe ne fillim kishte perplasje midis deputeteve te perjashtuar dhe gardes e cila nuk i lejoi te hynin ne parlament.

Disa momente me pas jane nderprere dritat ne Kuvendin e Shqiperise dhe kane filluar perplasjet midis protestuesve dhe policise.

Ajo qe bie ne sy jane parrullat e protestuesve