Plas sherri te Fevziu: “Pusho o b*thë turtull. Fevziu: “Pse ziheni?”

Përplaset keq analisti Julian Zyla dhe gazetari Enton Abilekaj në emisionin ‘Opinion’ pasi ky i fundit u irritua kur Zyla ndërhynte teksa gazetari fliste.

Enton Abilekaj: Po duro ore ti se po flas me këtë. Ti je kryetari i ardhshëm, kryetari hije? Çfarë je ti? Duro të mbaroj me këtë njëherë!

Julian Zyla: Kundërshton ata që zgjedhin opozitën.

Enton Abilekaj: Duro more, duro!

Julian Zyla: Ti do të zgjedhësh opozitën tani?

Blendi Fevziu: Pse po ziheni me njëri-tjetrin tani? Dëgjojeni njëri-tjetrin!

Enton Abilekaj: Po nuk po të dëgjoj mo.

Julian Zyla: Pra unë duhet të flas me altoparlant.

Enton Abilekaj: Po nuk po të dëgjoj. Prit të mbaroj unë. Ti je zhurmuesi që i mban krahun këtij. Ndaj rolin ça roli mban. Thuaj të ka punësuar Taulanti për këtë gjë. Të paktën thuaj më ka mësuar Taulanti për këtë gjë. Të ndaj rolin, po që se është zhurmuesi i Taulantit ta dimë që këtë e ka Taulanti.

Julian Zyla: O Enton unë nuk po të vë epitete, po mos u nxeh

Enton Abilekaj: Çfarë mos të nxehem.

Julian Zyla: Kur se mban dot çfarë të them unë.

Enton Abilekaj: Ti je b*thë turtulli je. Çfarë të mbaj unë.

Julian Zyla: Jam shumë i lumtur që ndihmova në shfaqjen e injorancës. Jam shumë i lumtur që kontribuova në shfaqjen e nivelit tënd të vërtetë.

Enton Abilekaj: B*tha e turtullit njihet biologjikisht për proceset që lëshon.

Leave a Comment