Plas sherri. Zhaklin Lekatari kapet me fansat: “Këta janë shtresa fundore e shoqërisë që si llogaris fare”

Mbas sherrit te nisur midis Luizit dhe Ronaldos per shkak se ai tha se ishte prezantues me i mire se Kiara ka reaguar edhe Zhaklin Lekatari

Ajo ka komentuar poshte nje videoje te publikuar nga Ronaldo duke thene:

Komenti i saj ka ngjallur shume reagime nga fansat te cilet shkruajne:

Ajo gjjthashtu i eshte pergjigjur nje komenti duke thene se niveli i fansave tregon nivelin e atij/asaj qe ata ndjekin