“Po e ngacmon shumë sumën më duket” Femrat vip zihen PËRSËRI për organin e Valonit.

Antonela Berisha ka bërë një deklaratë dje para të gjithëve, se është e interesuar ndaj Valon Shehut dhe se ka një pëlqim për të.

Ish- konkurrentja e “Për’puthen” ngacmoi Beniaden, sepse djali nga kosova ka shprehur pëlqimin e tij që ditën e parë për modelen.

Megjithatë, duket se këngetarit po i pëlqen t’i ngacmojë të dyja vajzat njëkohësisht.

Ai iu drejtua Antonelës, duke i thënë se ka ardhur koha që dikush duhet ta provojë helikopterin e tij (organi gjenital) nëse punon apo jo.

Pjesë nga biseda:

Antonela: Vëmendje ju lutem! Shoh që Beniada bën sikur nuk don por ndërkoh i qëndron afër Valonit.

Arjola: Beniada e ka vendin aty.

Bendiada: Je xheloze ti tani? Ty po të pëlqen Valoni thuja hape gojën, mos bëj tërrci vërrci.

Antonela: Ndoshta jam xheloze…

Beniada: Po e ngacmon shumë sumën më duket…

Antonela: Ja që po e them para të gjithëve që mua më pëlqen shumë Valoni.

Beniada: Bravoo! Yuhuuuuu!

Antonela: Por ideja është që Beniadën e kam shoqe, kam shumë respekt.

Valoni: Skena për mua.

Donaldi: Dhe kush do bëj xhiro me helikopter e para?

Arjola: Jo me helikopter, me avion.

Antonela: Beniada, helika e majtë është në prodhim e sipër sepse kishte një defekt fabrike. Shife si është veshur me minifund, me bark jashtë.

Beniada: E kam veshur për ty zemra.

Iliri: Do zihen femrat për ty o Valon.

Valoni: Çfarë të zëne, kjo është lojë. A ta provoj a e kam në formë helikopterin (drejtuar Antonelës)

Leave a Comment