Qeni i Olta Gixharit i vërsulet Luizit me inat të madh duke i lehur

Vëllai i Madh njoftoi banorët e shtëpisë më të njohur në Shqipëri se gjatë ditës do të hynin disa personazhe, por që konkurrentët nuk duhet të reagojnë.

Pasardhësi i suksesshëm i provës do të shtonte një shumë prej 10 mijë euro në çmimin final.

Më parë u fut fituesi i BBVip 1, Ilir Shaqiri dhe me hyrjen e tij, banorët e thyen rregullin direkt duke e njohur të gjithë Ilirin, dhe asnjëri nuk respektoi rregullin e mosreagimit.

Më pas, Vëllai i Madh futi brenda shtëpisë një qen Golden Retriever i Oltës. Kur Luizi po e përkëdhelte, duket se qeni u bezdis dhe filloi të sulmojë por pa rrezik, sepse qeni po luante.

Luizi u tremb dhe vrapoi.