Qytetarja i kërkon llogari Ramës për lekët. Rama: “Ua ua moj xhan. Seriozisht e ke ti?”

Kryeministri Edi Rama, ka replikuar me një komentuese e cila i “kërkon” llogari për udhëtimin e tij në Gjermani nga akuzat e ngritura nga PD. Rama me ironi shkruan se ai i ka paguar vetë të gjitha dhe se ajo s’ka paguar asgjë.

“Ua ua ua seriozisht??? Po ti s’ke paguar asnje shpenzim o xhan se bileten ekonomike e kam paguar vete e para dhe e dyta une s’vajta enkas per gazetaren, po gazetarja me ftoi mua per intervistën”- shkruan ai.

Leave a Comment