“Rama është ku.var dhe dhe drogaxhi” Shpërthen në të shara protestuesja.

Në protestën e thirrur nga Sali Berisha për vdekjen e të riut Laer Kurti, një nga militantet e tij shpërtheu kundër kryeministrit Edi Rama.

“Kurvar, drogaxhi, si mund të qeveriset një vend nga një kryeministër që merret me prostituta dhe kurva. Ku i keni marrë ju shtëpitë, si i keni marrë lekët që keni shtëpi. Me kreditë e Edi Ramës?

Kam tre vjet në Itali dhe nuk kam një shtëpi timen, ju ku i gjetët. Unë nuk jam dashnorja e Edi Ramës sepse unë nuk shkoj me burra të degjeneruar.

Turp keni trup të degjeneruar, të mallkuar. E keni degjeneruar Shqipërinë duke shkuar me kurvat italiane”, tha ajo.

Leave a Comment