Rama: “Kastravecat që janë mbi 20 cm të gjatë do ti kontrollojmë me dron super inteligjentë dhe do ti presim”

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar sot se domatet dhe kastravecat do kontrollohen me dron super inteligjente dhe do ti matet trashesia dhe gjeresia nga 300 metra lartesi me ane te teknologjise se sofistikuar.

Nder te tjera ai tha:

Nese frutat dhe perimet nuk permbushin kushtet e duhura per tu konsumuar nga njerezit, do ti bombardojme me dron nga ajri. Nese kastravecat jane mbi 20 centimetra kjo do te thote se jane rritur me kimikate dhe do ti presim. Gjithashtu me dron do kontrollojme edhe shpejtesine e traktoreve te fshatareve sepse behen burim aksidentesh. Traktoret qe ecin mbi 50 km ne ore do konfiskohen dhe fshatareve do ti japim bicikleta pa shale si denim

Edi Rama

Kryeministri Rama gjithashtu u shpreh se te gjjthe shalqinjte e Lushnjes qe nuk jane te kuq brenda do goditen me precizion te larte nga dronet inteligjente!

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2021. Ndalohet kopjimi këtij materiali.

Leave a Comment