Robert Aliajn e përzënë nga emisioni “Love Story”Alketa Vejsiu: “E vendosëm me mirëkuptim”

Opinionistja Jerina Lalaj, pas sherrit me Robert Aliajn, ka lënë programin “Love Story” javën e kaluar.

Moderatorja Alketa Vejsiu njoftoi se, është vendsour me mirëkuptim që Robert Aliaj të mos e vazhdojë më eksperiencën në “Love Story” këtë vit.

“Jerina e ka lënë javën e kaluar për arsye që i dini. E falënderoj për rrugëtimin që ka pasur me ne në këto dy edicione. Ndërkohë që Robert Aliaj ka bindjet e tij që nuk i negocion, që ne i respektojmë dhe me mirëkuptim kemi vendosur ne dhe produksioni që ai të mos e vazhdojë më eksperiencën në ‘Love Story’ këtë vit”, u shpreh Vejsiu.

Leave a Comment