Sateliti Albania 1 bën zbulimin e hatashëm. Lulzim Basha nuk fle gjumë por del në 5 të mëngjesit për vrap rreth godinës së..

Duket se investimi i taksapaguesve Shqiptare per ngritjen e sateliteve Albania 1 dhe Albania 2 nuk ka shkuar dem.

Nga vezhgimi i hollesishem qe ka bere sateliti Albania 1 ne territorin Shqiptar, ka zbuluar se ish kryetari i opozites nuk fle gjume. Perkundrazi ai del per vrap mengjes per mengjes perpara se te kendoje gjeli i pare ne oren 4.59 minuta.

Zakonisht ish kryetari i opozites rrotullohet me vrap 10 here rreth godines se partise Demokratike dhe e ndalon stervitjen e tij 10 minuta para mberritjes se kryetarit Berisha ne seli.

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2022. Ndalohet kopjimi këtij materiali.

Leave a Comment