Sazan Guri shkon në Amerikë dhe habitet: “Këta edhe manikinat i paskan të shëndoshë”

Sazan Guri prej disa ditesh ndodhet ne Amerike me saktesisht ne Jacksonville, Florida

Ai ka postuar ne rrjetet sociale disa detaje nga jeta ne Amerike ku kryesisht pervoja e tij ka qene pozitive.

Sazan Gurit i kane bere pershtypje disa manekina te ekspozuara ne nje vitrine te nje dyqani rrobash.

Sic duket edhe nga fotot e postuara nga Sazan Guri, manekinat nuk jane ne permasat normale sic gjenden ne Europe por jane manekine “te shendoshe”

Sazan Guri thote se nuk bleu dot gje per shkak se ai ka peshe normale

Statusi i plote i Sazan Gurit

Une skam pare manikina te tilla ne Shqiperi, biles as ne Europe, mbase e kam kabim, por kete foto e bera edhe per t’ja treguar time shoqe se nuk te bleva dot gje se nuk je ne peshe me tre shifra ose nuk njihet pesha jote ketej hahaha! SG Jacksonville, Florida