Sherr për një mashkull në Sarandë. Femrat kapen me g’rushta, shkelma dhe shkulje flokësh”

Rritja e rasteve të grindjeve për shkaqe banale mes minorenëve dhe adoleshentëve është një fenomen që po përhapet në vendin tonë.

Një qytetar ka dërguar një video në redaksi, ku vërehet se disa vajza po dh’unojnë një vajzë tjetër. Personi që ka dërguar videon tek Joq shkruan se kjo ngjarje ka ndodhur në muajin prill në qytetin e Sarandës.

Për të qenë më i saktë, ky qytetar thekson se vajzat u përplasën për shkak të një të dashuri të përbashkët, te rruga Adem Sheme, afër shkollës Adem Sheme, vend ku vetë vajzat janë nxënëse.

Videoja që do të shikoni më poshtë shfaq vajzat duke u grindur me njëra-tjetrën me g’oditje g’rushti, shkulje f’lokësh dhe sh’kelma.

Ndërkohë, të tjerë nxënës, si djem edhe vajza, përpjekin të ndërhynë për të ndarë grindjen dhe të ndihmojnë në frenimin e tensionit.

Vërehet që vajzat po luftojnë sikur të ndodheshin në një fushë boksi në mes të rrugës dhe duket se nuk janë të shqetësuara për praninë e të tjerëve.

Shiko videon më poshtë