Shikoni fotot më të nxehta të Efit të Big Brother. Galeria fotografike

Efi Dhedhes është një nga femrat më të diskutuara dhe më të dashura për publikun aktual.

Efi u bë e njohur fillimisht nga emisioni i dashurisë “Përputhen”, ndërsa pjesëmarrja në “Big Brother VIP” zbuloi karakterin e saj të fortë.

Nomimi i djeshëm i Dea Mishel për treshen Luiz – Efi – Kiara solli largimin e bukurës nga shtëpia e “Big Brother VIP” dhe shkaktoi indinjim në mes të qytetarëve kundër Deas.

Një rritje e madhe e numrit të ndjekësve është vërejtur në “Instagramin” e Efit, ku ajo është shumë aktive.

Ajo shpesh publikon foto sensuale, disa nga të cilat po i shikoni ne kete artikull