Shpërthen Alfred Çako: “Mos përdorni këpucë. Na mbajnë të shkëputur nga toka. Është djallëzi e madhe”

Konspiracionisti Alfred Cako i ftuar ne Kojshia Show tha se:

Eshte mire qe per shkak te marrjes se shume rrymave elektromagnetike gjate dites, njeriu te pakten 2 here ne dite nga 15-20 minuta te rrije zbathur ne bar.

5 minutat e para do te merdhihin shume kembet e mezi do ta durosh por pastaj te nxehen dhe shkarkohet trupi jot dhe behet me energji zero duke larguar gjjthe energjite qe ti merr gjate dites nga fusha elektromagnetike e tokes.

Kepucet qe kemi ne prej gome jane nje djallezi e madhe. Kjo eshte bere me djallezi qe ne te na mbaje te shkeputur nga toka.

Me perpara kane qene kepucet prej sholle dhe nallanet qe mbanin plakat tona te cilat benin transmetimin e energjise dhe mbanin energji zero. Ishin shume te mira per transmetimin e energjise – perfundoi Cako

Per me teper shikoni videon me poshte:

Alfred Çako Video