Shpërthen Amosi: “Si urínoni kështu o Luiz o shtazë para miliona Shqiptarëve?”

Luizi dhe Armaldo urinuan në oborr, ndërsa po kryenin sfidën e rezistencës. Ky veprim irritoi Amosin, i cili përdori fjalë të ulëta dhe i quajti ata shtazë.

Amosi u shpreh se ky veprim ishte shtazarak dhe se nuk duhet të bëheshin përpara 5 milionë shqiptarëve, sidomos kur janë VIP.

Komenti i Amosit nxiti përplasjen me Efin, e cila diskutoi me të për disa minuta. Efi theksoi se ai nuk ka të drejtë të gjykojë veprimet e të tjerëve dhe të i cilësojë ata si shtazë.

Sipas saj, secili njeri e di si ta përfaqësojë veten e tij brenda shtëpisë.