Shpërthen Arjola Demiri: “Në këtë kishë janë martuar burrë me burrë. Ik q.. të gjithë ju moralista”

Një video e fundit me Arjola Demirin të cilën e shfaq në këndvështrimin e lëvizjeve sensuale në një kishë, ka ngritur shumë debate dhe diskutime në media dhe rrjetet sociale ditën e kaluar.

Kjo situatë ka irrituar shumë ndjekësit e saj, të cilët e kanë kritikuar ashpër për sjelljen e saj brenda një ambienti të shenjtë si kisha.

Megjithatë, aktorja vetë nuk e vlerëson si diçka e ekzagjeruar sjelljen e saj, madje e ka krahasuar kërcimin e saj me aktivitete normale që ndodhin në kishë, siç është martesa apo projekte artistike.

“Jam një aktore super e nxehtë. Shqiptarëve vizatoja hipokrizinë dhe helmin e injorancës. Q.. të gjithë ju hipokritë”, shkruan aktorja.