Shpërthen Artan Hoxha: “Shikoni se si e përdh’unon qytetarja kryetarin e bashkisë së Kukësit”

Artan Hoxha përshkruan me ironi një përvojë të një qytetare në administratën e bashkisë së Kukësit.

Ajo arrin të kryejë disa procedura brenda 13 minutave, duke treguar efikasitet dhe shpejtësi të lartë në administratën e kryebashkiakut – vazhdon ironinë gazetari Hoxha

Fotografitë kronologjike tregojnë momentet e kësaj përvoje, duke përfshirë biseda për një projekt për qentë rrugaçë dhe koordinimin me nënkryetarin e bashkisë.

Pas kryerjes së të gjitha procedurave, qytetarja largohet nga bashkia me qenin e saj në makinë.

Artan Hoxha thotë se jeta vazhdon dhe të presim skandale të tjera në të ardhmen.

Statusi i plotë

Vetem 13 minuta per te rrezuar nje “pashallek”.

Kisha degjuar kryeministrin, te fliste per efekshmerine, shpejtesine dhe rendimentin e larte te administrates se tij, por nuk e kisha besuar.
Si ka thene Sali Berisha, “Mendimi evolon”.
Kur thote Berisha(qe mbetet gjithnje i pandryshueshem) imagjino ne, vdekataret e thjeshte…

Tashme jam i bindur me ze dhe figure, se “Padishau” yne, ka te drejte.
Administrata ne Kukes, duket flake fare,
“shpejtesi sketerre,
efikasitet maksimal,
rendiment apsolut”…

Shikojeni ne fotot e meposhteme kronologjine e plote, se si nje qytetare krejt e paverifikuar, kush eshte dhe çfare perfaqeson, brenda 13 minutash,
hyn ne bashkine e Kuksit,
“per’dhunon” kryetarin ne zyren e vet,
rregullon eferen per projektin e kastrimit dhe sterilizimit te qeneve te rruges,
ploteson dokumentacionin ne zyren e nenkryetarit,
dhe iken ne hallin e vet….

Foto 1)- 15:59:30
fillon “procedura” në zyren e kryebashkiakut.

Foto 2)- 16:03:44
Mbaron me sukses “procedura”.

Foto 3)- 16:04:28,
Nis biseda per projektin e qenve..

Foto 4)- 16:06:47,
Mbyllet biseda për projektin e qenve rrugaçe, thirret ne zyren e kryetarit, nenkryetari Granit Gjana, per te ndjekur hapat ligjore per projektin e qenve.

Foto 5)-16:11:08,
Vajza shkon në zyren e nenkryetarit te bashkise Granit Gjana dhe merr udhezimet per dokumentat qe duhen per projektin.

Foto 6)-16:11:18,
Vajza mbaron me nenkryetarin, dorezon letrat dhe vendos kontaktin direkt me te.

Foto 7)-16:11:42,
Vajza del nga bashkia Kukës pasi ka mbyllur praktikisht nje projekt qe do financohet nga banoret e Kukesit.

Foto 8)-16:13:04,
Vajza ndez makinen dhe para se te niset, degjohet nje e lehur qeni, te cilin e ka në sediljen e pare te makines…

Foto 9)- Dielli do te lind serish, jeta vazhdon.
Degjohemi ne skandalin e radhes…💪💪💪💪