Shpërthen Çim Peka: “Idjotë që i zvarriten Ramës për një makinë. Evi Kokalari: “Çim Peka Seriozisht Stop”

Gazetari Çim Peka ne një status te tij ne rrjetet sociale fokusohet në zhvillimet politike në Shqipëri dhe kritikat ndaj disa individëve dhe mediave.

Në vijim, Peka kritikon një grup individësh që veten e quajnë intelektualë, por shkruajnë më shumë për Sigurimin e Shtetit se sa për mediat demokratike.

Autori i quan këta persona idiotë dhe i akuzon se po e ndjekin Ramën për shkak të një makine zv.kryetar kuvendi dhe Taulantin për udhëtime jashtë vendit, ndërsa logon e Partisë Demokratike e zhduken nga harta elektorale.

Në fund, Peka kritikon gazetarët e darkës (perfshire dhe veten) për faktin që u japin hapsirë këtyre “idiotëve politikë” dhe i paraqesin si intelektualë, ndërsa ata janë vetëm servilë të Bashës për një vend në Kuvend.

Me poshte statusi i plote

Me 6 Mars i mundi Berisha, dje i mundi Arlind Qorri, ne zgjedhjet e ardhshme do t’i mund edhe Lajla Pernaska!

Dhe prape dalin sot ca idioter qe i thone vetes intelektual-e edhe pse me shume shkrime kane per Sigurimin e Shtetit se sa per mediat ne demokraci.
I zvarriten Rames per nje makine si zv kryetar kuvendi, Taulantit per udhetime jashte, zhduken logen e PD nga harta elektorale, dhe prape te pafytyret dalin sot te flasin per gjithcka pervec faktit qe keto vetem zgjedhje nuk ishin.
Keta qe u ndane nga Berisha per SHBA, as sa raporti i ODIHR per zgjedhjet nuk flasin.

Gabimi me i madh i ne gazetareve te mbremjes eshte qe ju kemi dhene hapsire “Idioteve politike” dhe i kemi servirur edhe si intelektuale kur ne fakt ata u afruan vetem si servil te Bashes per nje vend te Kuvend.