Shpërthen Delinda Disha: “Ruhuni o gra, se më ngacmoi një polic kodosh. Donte laraska në orar pune”

Aktorja Delinda Disha ka hasur së fundmi me një situatë të pakëndshme.

Ajo ka pasur përballje me një polic që sipas saj, pas caktimit të një gjobë, e ka gjuajtur. Ajo nuk ka hezituar të publikojë emrin e policit në fjalë.

Mar policine per nie burre te dehur ne lagje qe ju gjuante femijeve dhe kishte thike ne dore , polici mbasi nuk zgjidhi asgje per ate qe u thirr mori ne tel dite pas dite mesazh pas mesazhi arriti kulmi ne kete vend me manjak. Sdime ku te vemi tperplasemi

“Ruhuni o gra, vajza, nëna, motra se sot keni në qarkullim një polic që përveç gjobës ju bën dhe si kodosh….

Eh kur do dhe polici në orar të punës të gjuaj për laraska.

Drejtoria të marrë masa për policët që shkelin etikën e punës dhe klaojnë kufinjtë e komunikimit, nuk respektojnë uniformën”, shkruan Delinda e cila më pas ka marrë shumë mesazhe të vajzave që janë gjendr në të njejtën situatë.