Shpërthen Kreshnik Spahiu: “Ndryshe nga katundarët e Velipojës, plazhet më të famshme nuk e vendosin byt.h”

Kreshnik Spahiu ka bere nje krahasim ne rrjetet sociale midis plazheve me te famshme ne bote dhe Velipojes.

Ai shkruan se ne bote askush nuk e ka “xanun as detin as reren”

Lexoni me poshte statusin e tij te plote

Këto janë 4 plazhe të famshme në botë dhe ndryshe nga katundarët e Velipojës, ata pranojnë që byth* e tyre të mos ulet në shezllon por në peshqir dhe rërë. Ata nuk e kanë coptu dhe as nuk e kanë “xanun” as detin dhe as rërën. Ajo është e popullit dhe e turistve. Ata nuk ta shesin rërën për farë si në Durrës, Shëngjin, Velipojë, Vlorë, Himarë

Leave a Comment