Shpërthen Murrizi: “Uniformat janë vjedhur me të njëjtin stil edhe në vitin 2012 nga kunati shokut Xhemal”

Nga: Myslim Murrizi

Kur shoh e degjoj qe derdellisin per arrestimet e SPAKUT fytyra qe nuk kane belbezuar asnje fjale nga data 3 gusht 2020 kur une dhe deputetet e grupit parlamentare DEMOKRAT e denoncuam kete afere, me vjen per te vjelle

Se pari pershendes punen e SPAKUT per hetimin e kallezimit qe ne derguam ne kete institucion.

Se dyti e ftoj SPAKUN qe ta shtrij hetimin ne kohe sepse kjo loj e piste vjedhje me uniformat me te njejtin subjekt fitues eshte edhe ne tenderat e ministrise se mbrojtjes ne vitin 2012 kur ne pushtet ishte partia e bilbilusheve qe bilbilosin sot.

Subjekti ne fjale ka fituar tendera me te njejtin “ stil” prej 10 vitesh me te gjithe ministrat qe kane drejtuar kete ministri, ka fituar tender ne drejtorin e pergjitheshme te burgjeve dhe ku ka patur tender per uniformat.

Ju qe demek denonconi si te “ ndershem” disa tendera e pastaj bini squk kur i ngrohin xhepin kunatit te shokut Xhemal, a ka mundesi te mos hani m…. kot??????

Pse nuk folet nje fjale per kete tender????

Nuk e dinit?????

Po per tenderin tjeter me date 3 prill 2021 te sha ujesjelles-kanalizimeve te bashkise Lushnje me vlere 1.5 milion euro, pse nuk belbezon asnje fjale partia e kunatit?????

Apo kur tenderat i marin keta te PD dhe miqte, shoket, ORTAKET tuaj nuk flisni ju, ndersa kur i marin ata qe nuk “ kolliten” te ju , dilni dhe derdellisni si gjeli maj plehut.

Prej 20 vitesh jeni njelloj te piste, te ndyre, te kapur, nga “fituesit “e tenderave dhe njelloj kokrra e hajduteve te parave publike, prandaj vetem ju nuk duhet te flisni asnje fjale se ndyni ambjentin.

E ftoj SPAKUN te hetoj çdo tender te ketyre 20 viteve dhe do te shihni qe jo pak nga keta fytyra apatike do te jene te arrestuar.

Pale po te hetohen edhe dheniet e liçencave te NOTEREVE dhe PERMBARUESEVE GJYGJESOR çfar gallate do shihet me ish ministrat e drejtesise

Leave a Comment