Shpërthen Sazan Guri: “Luizi është më i miri jo si ata mortjet. Luizi dhe Berisha janë..”

Sazan Guri eshte shprehur gjate nje interviste se eshte mbeshtetes i Luizit në Big Brother dhe ka zhvleresuar banoret e tjere.

Sazan Guri tha:

Luizi eshte djale i mire. Ne krahasim me ata mortjet qe u futen me pas Luizi eshte fantastik. Eshte Dukagjinas. Luizi eshte Berishe eshte Trojan. Nuk eshte si ata te tjeret qe nuk dihet nga kane ardhur.

Luizi mund te mposhti 2 mije veta menjehere.

Per me teper shikoni videon