Shpërthen Spartak Ngjela: “Ky më ka hapur profil fallco. Do ta kap dhe do ta..”

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka bere nje postim ne rrjetet sociale dhe ka njoftuar ndjekesit e tij se eshte hapur nje profil fallco ne emer te tij.

Avokati thote se ky profil nuk eshte i tij dhe se do ta kape ate person qe e ka hapur dhe do ta padise

Ja cfare shkruan avokati:

Ju njoftoj që ky është një profil fallco.
Nuk është imi. Do ta kap dhe padis…

Komentuesit ju pergjigjen avokatit duke i thene:

Jo ta paditesh por ta shkaterrosh fare 😜😍

Kape avokat.

Nga avokat je bere avukat. Ndonje nga ata te foltores do jete

Ky avukati te merr dhe klientelen jo shaka 😅

Qente le te lehin i nderuar,karvani te ece perpara..Respekte!