Shpërthen Ypi: “Sala dhe Luli dy copa mishi. Ta bëjnë kongresin bashkë ditën kur na pushtoi kurvi”

Nga: Edison Ypi

Data 11 e Kongresit të Doktorit, plus datën 18 të Kongresit të Bashës, bëjnë 29.

Meqënse dy llokmat e Partisë Demokratike nuk kanë kundërshti lidhur me këtë datë që shënon ditën kur na liroi gjermani dhe na pushtoi kurvi, problemi i dy datave zgjidhet thjeshtë;

Më 29, dy copat e mishit që i ndau rrota e qerres së tranzicionit, të bëjnë një kongres të përbashkët ku delegatët pasi të zgjedhin Kryetarin sipas rregullit 1 antar 1 gotë, të brohorasin sa tu hajë gurrmazi; Rroftë shoku kurvi që na pajtoi nga varri.

Leave a Comment