Si plasnin dikur pjatat dhe gotat kokës në Big Brother Albania

Big Brother Vip Albania i ketij viti ka patur shume ofendime por edhe disa situata dhune.

Por le te kthehemi pas ne vite me saktesisht ne vitin 2008 kur banoret e asaj kohe Ilda dhe Mardiola bejne sherr me gota, luge e pjata kokes.

Per ne shume shikoni videon