Sokol Balla: “I kërkova Papës të lutej për vëllain tim të sėmurë. Ai u lut gjjthë natën për të dhe ”

Sokol Balla ka postuar ne rrjetet sociale një fotografi me Papa Bennedict XVI i cili nderroi jete dhe tregoi nje ngjarje te paditur më parë me të.

E takova në vitin 2005 dhe i kërkova të përmendte vëllanë tim të sëmurë në Lutjen e tij Private atë natë. Ai dërgoi më vonë motrën Maria: “Ati i shenjte do të lutet për vëllain tënd sonte”. Vëllai im u bë më mirë që atëherë. Benedikti XVI ishte një njeri i besimit. Ai ishte Papa im i preferuar: “Në fund Zoti fiton”

Sokol Balla