Spartak Ngjela tmerr në avion: “I thashë stjuardesës: Do ishte bukur të vdisnim bashkë të dy”

Avokati Spartak Ngjela ka pohuar në një program televiziv, duke diskutuar për bukurinë fizike, se ai nuk do të afrohej ndonjëherë te një femër për diçka më tepër se miqësi nëse ajo nuk do e kishte këtë bukuri.

Prezantuesja: Si është bukuria që do të të binte në sy?

Ngjela: Nuk ka të bëjë me gjatësinë.

Prezantuesja: A është ajo sek’si?

Ngjela: Duhet të më ketë prekur emocionalisht. Ka diçka tjetër, cila? Magjia.

Ngjela gjithashtu tregoi komplimentin më të bukur që i ka bërë një stjuardese në avion.

“Smbaj mend të kisha ndonjë vështrim me të, por këtë ma bëri, po ishte shumë e mirë. Në këto momente filloi…. se mbase na dëgjon ajo se unë nuk e njoh por me këtë mund të vijoj ta njoh. Pasi u sistemuam kaluan 20 minuta dhe filloi një turbulencë e tmerrshme. Mbaroi dhe do ngriheshim që do kalonim e ajo po më jepte valixhen.


I thashë, dëgjo, kur filloi turbulenca e varrit, desh erdha te ty. -Pse tha?

Do ishte shumë e bukur rruga drejt vdekjes. Uau tha ajo”, rrëfeu Ngjela.