Spartak Ngjelës i ngel fjala në gojë. Gazetarja: “Avokat qetësohu dhe lidhemi herë tjetër.

Avokati Spartak Ngjela u ftua të premten në Euronews Albania për të komentuar zhvillimet në veri të Kosovës.

Megjithatë, intervista u ndërpre në mes nga moderatorja Sidorela Gjoni për shkak të përplasjes që ndodhi mes tyre.

Pyetjet dhe ndërhyrjet e moderatorjes bënë që avokati të ndihet i irrituar dhe të kërkojë të flasë pa ndërprerje.

Moderatorja ndërpreu lidhjen dhe i kërkoi të qetësohej, pasi nuk mund ta lejonte atë të bënte një monolog në bisedën me të.

Moderatorja Sidorela Gjoni: Ata janë kriminel nuk janë njësoj me policët!

Ngjela: Po prit një minutë tani! Dëgjoje tjetrin deri në fund! I mban peng policët që të kërkojë ndërrim. Merrni policët, lëshojini ata. Por ku lëshohen ata?!

Gjoni: E tha Kurti nuk ka Pazar.

Gjoni: Avokat mos ke nevojë të qetësohesh? Qetësohu dhe po ashtu lidhemi njëherë tjetër!

Ngjela: Pse do ta ndërpresësh moj zonjë?

Gjoni: Do të ndalemi në zhvillime të tjera deri sa të qetësohet avokati. Monolog avokati nuk do bëj, të paktën kur bisedon me mua jo.