Sylvester Stallone bën Shqiponjën: “Nga ana e fisit të mamasë jam Shqiptar. Në Shqipëri do shkoj për”

Aktori i madh Sylvester Stallone eshte shprehur per mediat Amerikane se ai me origjine te larget nga fisi mamase eshte Shqiptar.

Ja nje pjese nga fjala e Stallones:

Kam vendosur te pleqeroj ne nje vend te vogel qe quhet Shqiperi. Une nga ana e fisit të mamase jam Shqiptar nga Kurveleshi sipërm. Aq shpesh ma pershkruante gjyshja Kurveleshin sa u frymezova edhe per filmin Rambo midis ferrave e drizave. U ula nje dite bera llogarite dhe vërtet ja vlen te kaloj pjesen e mbetur te jetes ne Shqiperi. Atje shendeti eshte falas, vaji ullirit eshte bio, gjate gjjthe vitit ka diell. Ne fund te vitit Rama atje jep nje pako te madhe solidariteti per ne pensionistet. 50 dollare shperblim ne vit. Per mua kjo nuk eshte pak se pensionist jam dhe une tani.

Sylvester Stallone

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2022. Ndalohet kopjimi këtij materiali.