Të gjitha puthjet e Arian Çanit të përmbledhura në foto

Arjan Çani njihet për natyrën e lirshme dhe madje shumë i emancipuar. 

Shpeshherë ai është vënë në qendër të vëmendjes për puthjet që shkëmben me femra të tjera gjatë emisionit.

E dashura e reperit 50 Cent

I ftuar në “Elite Zone” në Tribuna Channel, Çani ka tregtuar se si e përjeton gruaja e tij kur ai puth femra të tjera në emision. 

Sipas tij, ai nuk bën ndonjë veprim të gabuar dhe bashkëshortja e tij e shijon shumë këtë gjë.  

Gjithashtu Çani ka treguar se e gjithë sjellja e tij vjen për show e pak për t’i shijuar puthjet e të ftuarave.