Telefonuesi ç’mend Bashkim Hoxhën: “Ti i pari je maskara dhe mbas teje vjen Edi Rama”

Bashkim Hoxha drejton prej shume vitesh emisionin e mengjesit. Nje nga telefonuesit e ka quajtur maskara duke e barazuar me Edi Ramen.

Bashkimi i cuditur nga ky barazim i mbylli telefonin:

Telefonuesi: Nje pyetje kisha

Bashkimi: Po?

Telefonuesi: Pse jeni kaq maskarenj a dini gja?

Bashkimi: Per ke e keni fjalen?

Telefonuesi: Ti me se pari e pastaj Edi Rama

Bashkimi: Pse e paske kete inat me mua?

Telefonuesi: Po pse del ti qysh me Enver Hoxhen je qaty

Bashkimi i mbyll telefonin. Per me teper shiko videon me poshte: