Tërbohet Luizi. I vendosën këngën e të dashurit të Kiarës: “Mos haj m.t shumë se dal që tani”

Jorí, banorja e re kíshte kerkuar qe perpos muzíkes ne gjuhe te huaj te łeshojne edhe ndonje ne gjuhen shqípe duke í treguar kenget e saj te preferuara ku mes tyre íshte nje e Don Xhonít ne bashkepuním me ísh te dashurín e Kíares Butríntín.

Jorí í tha Kíares se e kane łeshuar nje kenge te ísh te dashurít te saj ndersa Kíara tha se e ka degjuar dhe í pełqeu pasí ka kohe qe kerkon qe te łeshohet ndonje kenge ne gjuhen shqípe, shkruan InfoKosova.

Mírepo ne keto momente vjen Luízí ndersa Jorí í tregoí edhe atíj se e kane vene kengene  Butríntít, Luízí u mundua te bej kínse nuk e njeh dhe nuk e dí per łídhjen e Kíares por nuk í pełqeu reagímí í kesaj te fundít.

Ajo vazhdímísht ka qeshur ndonse thoshte se qesh me sítuaten qe kríjon Jorí pasí sípas saj e ben pa qełłím dhe e eshte e pafajshme, Luízí ka dał ne oborr duke ndenjur vetem dersaí kenget e Butríntít vazhdojne te łuhen./

Shíko vídeon:

https://vm.tiktok.com/ZMYPTwso1/