Tragjike. Ikja Grida Dumës nga deputete shkakton të qara. Qan Gjekmarkaj dhe Flutura Açka!

Grida Duma është larguar nga politika, për t’i hyrë gazetarisë.

Ajo ka mbajtur një konferencë në ambientet e Kuvendit, ku përveç gazetarëve, kanë qenë prezent edhe disa kolegë si Agron Gjekmarkaj, Flutura Açka etj.

Madje kjo e fundit, por dhe deputetja Greta Bardeli dhe Gjekmarkaj, janë përlotur gjatë fjalimit të Dumës.

Leave a Comment