Tronditen gratë në Sarandë dhe mbyllin sytë. Një burrë hyn me bre’kë në supermarket dhe.

Një skenë e çuditshme dhe e turpshme është kapur në foto në Sarandë.

Një çift burrash ka hyrë në një supermarket për të blerë, por janë veshur në një mënyrë që nuk është e përshtatshme për një ambient publik.

Në foto, mund të shihet se njëri prej tyre ka veshur bre’kë të përshtatshme për gratë, duke shkaktuar mjaft vëmendje dhe diskutime.