Tronditet nusja e luanit: Olta shpall dashurinë e Luizit dhe Kiarës si iluzion që do të mbarojë.

Një përplasje e papritur ka filluar kur ky post BBV ka nisur të trajtojë historinë e dashurisë së Luizit dhe Kiarës, dy prej personazheve kryesore të këtij spektakli televiziv.

Olta, një prej ish-banorëve të BBV, ka qenë një zë i fortë në këtë diskutim dhe ka shprehur qartë që prej disa kohësh mendimin e saj se kjo dashuri është e afatshkurtër dhe nuk ka për të zgjatur.

Olta ka theksuar:

“Vazhdoj të mendoj që Luizi nuk është për Kiarën. Je çun pa lifestyle. Juroj jetë të lumtur realisht. Nuk ju shikoj afatgjatë si çift. Dashurinë nuk e bëjnë as letrat as unazat”, shprehet Olta

Fjalët e saj kanë shkaktuar polemika midis banorëve të tjerë të shtëpisë së famshme.

Luizi dhe Kiara, personazhet kryesore të kësaj historie dashurie, kanë reaguar në mënyra të ndryshme.