U vesh si grua për të takuar të dashurën e cila po martohej. Zbulohet dhe e rr’ahin në dasmë

Një burrë vendosi të vishet si një grua për të shikuar nga afër dasmën e dashurisë së tij, e cila po bëhej gruaja e një tjetri.

I dashuruari shkoi në dasmë me një fustan, një parukë dhe fytyrën e lyer, por kur tjetër i ftuar e zbuloi identitetin e tij, dasmorët filluan ta rrahin

Kjo ngjarje ndodhi në Bhadohi të Indisë. Djali kishte shkuar në shtëpinë e të dashurës së tij të fshehtë, por sjellja e tij shkaktoi dyshime te të ftuarit, të cilët i hoqën parukën dhe e goditën atë.