Ushtarin e detyron komandati ti sjellë gazetën çdo ditë por dyqani është shumë larg. Shikoni ç’i punoi ushtari!

Nje ushtar ishte i detyruar ti sillte komandantit gazeten c´do dite,por dyqani i gazetave ishte 50 minuta larg nga reparti dhe ushtari e bente rrugen ne kembe.


-Nje dite i mezitur nga rruga i erdhi nje ide e re,por nuk e dinte nese do te funksiononte

Shkon ne qytet dhe blen 15 gazeta te njejta.


-C´do dite i jepte komandantit te njejten gazete dhe .pas 15 ditesh therret ushtarin komandanti

.”a ha e hengra.”Mendoi ushtari.


-Si ka mundesi,inxhinjer i biri botes dhe ka 15 dite qe ben te njejtin karrambol ne te njejtin vend!”

Leave a Comment