Valbona Selimllari apo Hygerta Sako? Cila nga ish misset ju pëlqen më shumë?!

Valbona Selimllari dhe Hygerta Sako jane ish misset te cilat edhe ne vitin 2021 vazhdojne te ngelin akoma terheqese.

Cilen prej te dyjave preferon me shume?

Valbona Selimllari ka lindur ne vitin 1973 dhe eshte zgjedhur Miss Shqiperia ne vitin 1992.

Hygerta Sako ka lindur ne vitin 1977 dhe eshte zgjedhur Miss Shqiperia ne vitin 1995

Jep komentin tend.

Leave a Comment