Xhoana Nano mbushi 50 vjeç por nuk ka ndryshuar aspak. Del fotoja e ditëlindjes.

Rikthehet Xhoana Nano, bashkëshortja ish-kryeministrit Fatos Nano, në vendin e lindjes së saj për të festuar 50-vjetorin. Pas disa vitesh që jetonte larg vendit në Vjenë të Austrisë, Xhoana ka vendosur të kthehet në atdhe për të shënuar këtë moment të veçantë.

Një detaj interesant është postimi i një fotografie në llogarinë e Instagram të një artisteje të njohur shqiptare të make up-it, Lili Ismaili. Ajo ka postuar këtë foto për të uruar Xhoanën për ditëlindjen e saj. Në krah të fotos, Lili shkruan “Happy birthday. Koha ka ndaluar për ty”. Ajo vë në dukje faktin se në këtë foto, Xhoana shfaqet sikur nuk është prekur nga kalimi i kohës.

Pamja e saj ka shkaktuar mjaft vëmendje dhe komente pozitive nga publiku.

Xhoana Nano dhe Fatos Nano kanë lidhur kurorë më 9 nëntor 2002, pas ndarjes së tij nga bashkëshortja e parë, Rexhina. Historia e dashurisë dhe martesës së tyre ka qenë e veçantë dhe është ndjekur nga publiku shqiptar. Kthimi i Xhoanës në Shqipëri për të festuar 50-vjetorin e saj të lindjes ka sjellë emocione të veçanta dhe është vlerësuar si një moment i rëndësishëm në jetën e saj.